
Nedávná studie publikovaná v časopise Chinese Journal of Integrative Medicine zkoumala účinky šilajitu, tradičního ajurvédského léku, na změny hladin cytokinů a adipokinů způsobené nealkoholickým ztukovatěním jater…
Nedávná studie publikovaná v časopise Chinese Journal of Integrative Medicine zkoumala účinky šilajitu, tradičního ajurvédského léku, na změny hladin cytokinů a adipokinů způsobené nealkoholickým ztukovatěním jater…
Nedávná studie publikovaná v časopise Journal of Orthopaedic Surgery and Research zkoumala vliv šilajitu na osteogenní diferenciaci mezenchymálních kmenových buněk odvozených z tukové tkáně (ASCs). Cílem…
Studie publikovaná v časopise Andrologia zkoumala bezpečnost a účinnost purifikovaného šilajitu u mužů s oligospermií, tedy sníženým počtem spermií. Do studie bylo zařazeno 35 neplodných mužů…
Nedávná randomizovaná, dvojitě zaslepená, placebem kontrolovaná klinická studie publikovaná v časopise Phytomedicine zkoumala účinky extraktu ze šilajitu na hustotu kostní hmoty u postmenopauzálních žen s osteopenií.…
Šilajit, známý také jako „zhaxun“ v tibetské medicíně, je tradiční léčivá látka, která se vyskytuje jako černá pastovitá hmota vytékající z hornin ve výškách 2000 až…
Studie publikovaná v časopise Andrologia zkoumala vliv purifikovaného šilajitu na hladiny testosteronu u zdravých mužů ve věku 45 až 55 let. V randomizované, dvojitě zaslepené, placebem…
Shilajit je tmavá, dehtu podobná látka (tzv. biomasa), která se nachází v Himalájích a Tibetu. Vzniká přirozeně v průběhu staletí rozkladem rostlinného materiálu, který byl stlačen…
Shilajit (česky též mumio) je lepkavá pryskyřičná látka z himálajských skal, vznikající po staletí rozkladem rostlin. Tradičně se používá v ájurvédě jako „ničitel slabostí“ a omlazující…
Šilajit je přírodní látka, která se nachází převážně v Himalájích a vzniká po staletí postupným rozkladem specifických rostlin za působení mikroorganismů. Je známý jako silný a…
Kvalitní Shilajit Resin poznáš podle těchto klíčových faktorů: 1. Původ a způsob sběru 2. Čistota a složení 3. Konzistence a rozpustnost 4. Barva a vůně 5.…